DHB Bank Secure File Transfer

DHB Bank SecureFileTransfer

DHB Bank hecht veel waarde aan uw privacy. Aangezien normale e-mails geen veilige manier van communiceren zijn, hebben wij DHB Bank Secure File Transfer Service (ondersteund door Cryptshare) ontwikkeld.
 
DHB Bank Secure File Transfer Service is een beveiligde bestandsoverdracht portaal waarmee wij bestanden met onze klanten kunnen uitwisselen. Alle uitwisselingen zijn versleuteld en het portaal is van begin tot eind beveiligd. Bovendien worden uitwisselingen verder beveiligd door middel van wachtwoorden. Met deze service kunt u ook veilig bestanden terugsturen naar DHB Bank zonder gebruikersaccounts of complexe versleutelingsalgoritmen te maken. Gemakkelijk, snel en veilig!
 
Indien u een versleutelde e-mail of persoonlijke documenten wilt zenden, dan raden wij u aan om deze service te gebruiken, zodat u deze veilig uitwisselt met DHB Bank in plaats van normale e-mails. Normale e-mails zijn namelijk niet veilige om persoonlijke gegevens uit te wisselen.
 
Voor uw gemak is deze service beschikbaar in vier talen, te weten Engels, Nederlands, Duits en Frans. Instructies over het gebruik van deze service vindt u in onze handleidingSecure File Transfer FAQ

Zijn er kosten verbonden aan het gebruik van DHB Bank Secure File Transfer?
Er zijn geen kosten verbonden aan het gebruik van DHB Bank Secure File Transfer. Deze service stelt ons in staat om op een veilige, snelle en gemakkelijke manier bestanden met u uit te wisselen.

Kan ik meerdere bestanden tegelijk verzenden?
Ja. U kunt per overdracht een onbeperkt aantal aan bestanden verzenden.

Kan ik één overdracht naar meerdere ontvangers sturen?
Ja. U kunt per overdracht een onbeperkt aantal ontvangers invoeren.

Hoe wordt het wachtwoord uitgewisseld met de ontvanger van de overdracht?
Wij raden u aan om het wachtwoord op een aparte en veilige manier uit te wisselen, bijvoorbeeld telefonisch, per SMS of op afspraak vooraf. De ontvanger ontvangt het 
e-mailadres van de verzender als onderdeel van het notificatiebericht. Hij/zij kan contact opnemen met de verzender om het wachtwoord op te vragen, indien dit bij diegene niet bekend is.

Wat gebeurt er als ik een bestand naar een verkeerde ontvanger stuur of als ik de verkeerde bestanden verzend?
Kan een overdracht nog steeds worden geannuleerd als de bestanden al naar de server zijn geüpload?

Onze systeembeheerder kan de overdracht op elk moment annuleren. Maar zelfs als u per ongeluk een verkeerd e-mailadres heeft gebruikt, zal de wachtwoordbeveiliging uw bestand nog steeds veilig houden. Om het bestand te kunnen downloaden, moet de ontvanger namelijk het wachtwoord achterhalen en derhalve contact met u opnemen. Totdat u de ontvanger autoriseert door met hem het wachtwoord te delen, kunnen de bestanden niet worden gedownload. De downloadlink zonder het wachtwoord heeft geen toegevoegde waarde voor een verkeerde ontvanger. 

Wat als iemand mijn wachtwoord probeert te achterhalen?
Om geforceerde downloadpogingen van persoonlijke documenten te voorkomen, beperken wij de toegang met 5 incorrect ingevoerde pogingen, waarna de download optie gedurende 60 minuten wordt geblokkeerd.

Welke talen worden ondersteund?
De talen die wij aanbieden binnen DHB Bank Secure File Transfer zijn Engels, Nederlands, Frans en Duits.

Welke browsers worden ondersteund door DHB Bank Secure File Transfer?
• Microsoft Edge (nieuwste versie)
• Microsoft Internet Explorer (alle versies ondersteund door Microsoft)
• Mozilla Firefox (nieuwste versie)
• Google Chrome (nieuwste versie)
• Apple Safari (nieuwste versie)

Is er een DHB Bank Secure File Transfer app voor smartphones en/of tablets?
Nee. Er zijn momenteel geen iOS of Android apps beschikbaar.

Met wie kan ik contact opnemen voor ondersteuning?
Instructies over het gebruik van deze service vindt u in onze handleiding.
Voor verdere hulp kunt u telefonisch contact opnemen met DHB Bank.