Over DHB Bank

DHB Bank speelt een opvallende rol binnen de (inter)nationale financiële dienstverlening.

Dat doen we met ons klantgerichte werkwijze en een op diverse markten afgestemd modern assortiment van financiële producten en diensten. Een belangrijke specialisatie is de levering van handelskredieten aan Turkse ondernemingen en hun West-Europese zakenpartners. Of u nu een doorgewinterde exporteur of importeur bent of voor de eerste keer zaken doet met Turkije, bij DHB Bank bent u aan het juiste adres.

Daarnaast benadert een sterk groeiende groep particulieren en bedrijven DHB Bank voor maatwerkadviezen. De behoeften van de klant vormen het vertrekpunt voor de advisering en leiden tot een oplossingsgerichte en innovatieve aanpak.

(Inter)nationaal
Naast onze vestigingen in Nederland hebben wij ook een kantoor in Duitsland (Düsseldorf) en kantoren in België (Brussel, Luik en Charleroi). Onze vertegenwoordiging in Istanbul fungeert als contactpunt met Turkije.

Als u vragen of opmerkingen heeft met betrekking tot de DHB Bank of de beschikbaar gestelde informatie dan kunt u contact met ons opnemen via e-mail.

kerncijfers