Home

Jouw persoonlijk krediet

Let op, geld lenen kost ook geld.

DHB Bank – Kredietoplossingen op maat

Met een lening op afbetaling kunt u een geldsom lenen, ongeacht uw behoefte of project. Maar welk soort lening kunt u kiezen om met een gerust hart te lenen en uw project uit te voeren zonder uw financiële situatie uit balans te brengen? De experts van DHB Bank begeleiden u met gepersonaliseerd advies en een kwaliteitsvolle dienstverlening bij het realiseren van uw project, naargelang uw budget en de gewenste terugbetalingstermijn.

Gepersonaliseerde en lokale ondersteuning door onze experts, vlak bij u thuis.
Geld lenen kost ook geld en daarom staat DHB Bank klaar om u te helpen bij de keuze van de formule die u het beste past. Ons team van experts staat klaar om naar uw verwachtingen te luisteren en zo samen met u de meest geschikte financiële oplossing voor uw behoeften te definiëren. Ontmoet onze experts die u onmiddellijk en op een efficiënte manier zullen helpen met het nemen van de volgende stappen en ervoor zorgen dat u extra vertragingen in de uitvoering van uw lening voorkomt.

Tijdelijke offerte voor een lening met een voordelige rentevoet 6.79%* JKP

* Aanbieding voor een lening op afbetaling, geldig tot en met 01/07/2024. Toepassing voor een ontleend bedrag van minimum 7.501 euro tot en met maximum 10.000 euro met een looptijd van 36 maanden.

Rentevoeten lening op afbetaling

Een makkelijke en snelle online aanvraag Lening aanvragen

1- Het aanvraagformulier online invullen

  • Welk bedrag wenst u te lenen?
  • Het maandbedrag en de looptijd van de lening?
  • Adres-, persoons- en financiële gegevens

2- Uw kredietaanvraag indienen

3- Afhandeling met een commerciële adviseur van DHB Bank

Maak een schatting van jouw lening Welke lening past bij je?

Om op een vreedzame en transparante manier te lenen, stelt DHB Bank een simulator ter beschikking van uw lening om in enkele seconden een idee te krijgen van de maandelijkse aflossingen om uw project te concretiseren.

Simuleer jouw lening

Veelgestelde vragen

Representatief voorbeeld: Lening op afbetaling van €10.000, JKP (jaarlijks kostenpercentage) van 6,79% (vaste jaarlijkse debetrentevoet: 6,79%), 
maandelijkse afbetaling van €306,89 over 36 maanden. Totaal verschuldigd bedrag: €11.048,04 €. JKP op 01/02/2024