DHB Bank – Kredietoplossingen op maat

* Aanbieding voor een lening op afbetaling, geldig tot en met 31/01/2022. Toepassing voor een ontleend bedrag van minimum 7.501 euro tot en met maximum 100.000 euro met een looptijd van 48 maanden tot 60 maanden.

DHB Bank is een internationale bank met een innoverende visie op leningen op afbetaling waarin iedere klant centraal staat voor elke kredietbeslissing.
Onze bank zorgt voor een kwaliteitsvolle dienstverlening op maat.

Kredietoplossingen op maat
Welke lening past bij u? Maak een schatting van uw lening met de DHB Bank- simulator

Om op een vreedzame en transparante manier te lenen, stelt DHB Bank een simulator ter beschikking van uw lening om in enkele seconden een idee te krijgen van de maandelijkse aflossingen om uw project te concretiseren.

Kredietoplossingen op maat

Elke klant is belangrijk! Daarom willen wij u helpen om uw projecten te realiseren, wat voor project het ook is. Door een beroep op ons te doen, profiteert u van een persoonlijk advies om uw verwachtingen in te lossen.
Ontdek ons gedetailleerd aanbod aan leningen op afbetaling, voor al uw projecten.

Kredietoplossingen op maat

* Aanbieding voor een lening op afbetaling, geldig tot en met 31/01/2022. Toepassing voor een ontleend bedrag van minimum 7.501 euro tot en met maximum 100.000 euro met een looptijd van 48 maanden tot 60 maanden.

Lees meer!

 


DHB Bank en tijdens van corona

Betaling en Covid-19

Gezien de omvang van de epidemie van het coronavirus willen wij u meedelen dat wij alle mogelijke maatregelen nemen om de continuïteit van onze diensten te waarborgen en tegelijkertijd uw veiligheid en die van ons personeel te garanderen. 
We doen er alles aan om uw verzoeken of vragen te beantwoorden, maar rekenen ook op uw geduld en begrip voor deze beperkende context.
Als u ons telefonisch probeert te bereiken, kan het langer duren dan normaal. Wij raden u daarom aan om contact met ons op te nemen via e-mail. Wij antwoorden zo snel als mogelijk.
We hopen dat deze epidemie binnenkort wereldwijd wordt ingedamd.
DHB Bank team

corona


De dienstverlening van DHB Bank

De dienstverlening van DHB Bank
U komt er niet langer met de verschillende kredieten die u bent aangegaan? DHB Bank staat klaar om u te helpen en duidelijkheid te scheppen! Klanten die dit wensen, kunnen bij DHB Bank hun kredieten hergroeperen.
 
Wij willen u een globale dienstverlening aanbieden die aansluit bij uw behoefte. Ontdek onze volledige dienstverlening, zoals onze hulp bij het realiseren van uw projecten, de verzekering van Cardif met dekking voor overlijden, werkloosheid en/of arbeidsongeschiktheid.


4.89%* JKP